MARSA YAĞ, GIDA SEKTÖRÜNDE TSE’DEN İŞ SÜREKLİLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİNİ ALAN İLK FİRMA OLDU

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen uygunluk değerlendirme denetimlerini başarıyla tamamlayan Marsa Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirket (A.Ş.), TS EN ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi belgesi ile belgelendirildi. Şirket, gıda sektöründe bu belgeyi almaya hak kazanan ilk kuruluş oldu.

Yıldız Holding merkez binasında gerçekleştirilen belge törenine TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Yıldız Holding Strateji ve İş Geliştirme Başkanı Fezal Okur ve ilgili yetkililer katıldı.

İş Sürekliliği Yönetim Sistemi belgesini Başkan Şahin, Strateji ve İş Geliştirme Başkanı Okur’a takdim etti.

TS EN ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi

İş Sürekliliği Yönetim Sistemi, iş sürekliliğinin oluşturulması, uygulanması, izlenmesi, gözden geçirilmesi, sürekliliğinin sağlanması ve iyileştirilmesi için risk yaklaşımını esas alan bir yönetim sistemi standardıdır.

Hizmet, kurum ve kuruluşlarda olası aksaklıklar karşısında faaliyetlerin devamını sağlamak amacıyla süreçler, prosedürler, kararlar ve faaliyetler oluşturulmasına yardımcı olmaktadır. Bir diğer değişle kuruluşların krizlerden ve felaketlerden kaçınmasına yardımcı olmak için proaktif ve reaktif planlar yaparak, hızlı bir şekilde olağan duruma geri dönülebilmesini sağlamasına yol göstermektedir.

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler