Eğitimin Amacı
Gıda üretim zincirinde yer alan kuruluşların TS OIC/SMIIC 1 Helal Gıda Genel Kılavuzu standardına uygun olarak helal ve güvenli gıdanın hammaddeden başlayıp tüm üretim süreçlerini ele alarak tüketiciye ulaştırılmasını sağlamak, sürdürülebilir helal gıda uygunluk sistemini temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulacağı ve yönetileceği konusunda temel bilgilerin aktarımının sağlanması.
Eğitimin İçeriği
➢ Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Temel Kavramlarının açıklanması,
➢ Helal Gıda Belgelendirmesinde OIC / SMIIC Standartlarının tanıtımı,
➢ Helal Gıda Uygunluk Belgelendirmesi sürecinin açıklanması,
➢ Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Genel Kılavuzu İlişkisi,
➢ TS OIC/SMIIC 1 Helal Gıda Genel Kılavuzu Standardı maddelerinin yorumlanması,
➢ Üretim Yeri İnceleme Raporunda aranan hususlar,
➢ Girdi, Yarı Mamul ve Bitmiş Üründe Helal Kontrol Noktaları, Yasal Şartlar.
Eğitim Yeri ve Adresi:
Türk Standardları Enstitüsü Necatibey Cad. No:112 Bakanlıklar-Çankaya/ANKARA
- Eğitim Tarihleri : 17-18 Eylül 2024
- Eğitim Başlama Saati : 10:00
- Eğitim Bitiş Saati : 16:30
- İlgili Kişi / Telefon : Cihad AYDIN / 0312 416 63 28
- EĞİTİM ÜCRETİ: (KDV DAHİL) 3. 888 TL
- Öğrencilere %25 indirim sağlanmaktadır. Faturanın kendi TC numaralarına kesilmesi ve öğrenciliğinin devam etme zorunluluğu mevcuttur.
- Eğitime katılmak isteyenler ekteki Katılımcı Başvuru Formunu doldurup egitim@tse.org.tr adresine e-mail atabilirler. Eğitimlerimizde katılımcı sayısının sınırlı olması nedeniyle, kayıtlarda başvuru sırası dikkate alınacaktır. İlgili kişiden dönüş sağlanmadan ÖDEME YAPMAYINIZ.
Doküman: