Helal Gıda Genel Bilgilendirme Eğitimi (ONLİNE EĞİTİM)

Eğitimin Amacı

Gıda üretim zincirinde yer alan kuruluşlara, TS OIC/SMIIC 1 Helal Gıda için Genel Gereklilikler standardına göre; helal ve güvenli gıdanın hammaddeden başlayıp, tüm üretim süreçlerini ele alarak tüketiciye ulaştırılmasını sağlamak ve sürdürülebilir helal gıda uygunluk sistemini temin edebilmek için, gıda üzerindeki tehlikeleri yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulacağı ve yönetileceği konusunda temel bilgilerin aktarılması

Eğitimin İçeriği

Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Temel Kavramlarının açıklanması

Helal Gıda Uygunluk Belgelendirmesi Sürecinin açıklanması

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS OIC SMIIC 1 Helal Gıda için Genel Gereklilikler ilişkisi

Girdi, Yarı mamul ve Bitmiş Üründe Helal Kontrol Noktaları

Eğitimin Tarihi

20-21 HAZİRAN 2022

  • Eğitimlerimize katılmak isteyen katılımcılar ekte bulunan Katılımcı Başvuru Formunu doldurup egitim@tse.org.tr adresine email atabilirler.
  • Eğitim Tarihleri                    : 20-21 HAZİRAN 2022
  • Eğitim Başlama Saati          : 10:00 
  • Eğitim Bitiş Saati                 : 16:30 
  • İlgili Kişi / Telefon                : Cihad AYDIN / 0312 416 63 28

2 GÜNLÜK EĞİTİM ÜCRETİ TOPLAM (%18 KDV DAHİL ) : 896,80 TL

İlgili kişiden dönüş sağlanmadan ÖDEME YAPMAYINIZ.


Dökümanlar (1)

Bu İçeriği Paylaş : Facebook'da Twitter'da
Eski Siteye Dön