Helal Gıda Temel Eğitimi

Eğitimin Amacı

TS OIC SMIIC 34 Uygunluk değerlendirmesi-Helalle ilgili faaliyetlerde yer alan kişilerin belgelendirmesini yapan kuruluşlar için genel gereklilikler standardı çerçevesinde; HAK Helal Gıda Teknik Tetkikçi Eğitimi/Sınavına katılmak için aranan ön koşul eğitimlerin sağlanması.

Eğitimin İçeriği

  • TS OIC SMIIC 1 Helal Gıda için Genel Kurallar
  • TS OIC SMIIC 2 Uygunluk Değerlendirmesi-Helal Belgelendirmesi Yapan Kuruluşlar İçin Gereklilikler
  • TS ISO EN 19011 Yönetim Sistemleri Tetkik kılavuzu
  • TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri-Gıda Zincirindeki Tüm Kuruluşlar İçin Şartlar vb. içeren temel bilgilendirme.

Eğitim Yeri ve Adresi: 

Türk Standartları Enstitüsü Necatibey Cad. No: 112 Bakanlıklar / ANKARA

  • Eğitim Tarihleri                   : 22-24 ŞUBAT 2023
  • Eğitim Başlama Saati        : 10:00 
  • Eğitim Bitiş Saati                : 16:00 
  • İlgili Kişi / Telefon              : Cihad AYDIN / 0312 416 63 28

EĞİTİM ÜCRETİ: Günlük 850TL + %18 KDV’DİR.   

Öğrencilere %25 İndirim Sağlanmaktadır.

Eğitime  katılmak isteyenler ekteki Katılımcı Başvuru Formunu doldurup egitim@tse.org.tr adresine e-mail atabilirler. Eğitimlerimizde katılımcı sayısının sınırlı olması nedeniyle, kayıtlarda başvuru sırası dikkate alınacaktır. İlgili kişiden dönüş sağlanmadan ÖDEME YAPMAYINIZ.


Dökümanlar (1)

Bu İçeriği Paylaş : Facebook'da Twitter'da
Eski Siteye Dön