TSE’DE, GAZİLERİN DE KATILDIĞI “15 TEMMUZ” TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Türk Standardları Enstitüsü’nde (TSE), “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında ülkenin farklı noktalarında çekilmiş fotoğraflardan oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Fotoğraf sergisinin açılış töreni, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara’nın çeşitli bölgelerinde yaralanarak gazi olmuş 15 Temmuz Gazileri Ercan Şen, Mustafa Eryılmaz, Serdar Aydın, TSE personeli ve gazilerin ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Gaziler ve aileleri;15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde çekilenlerin yanı sıra diğer illerde kaydedilen fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdiler, darbe gecesi yaşadıklarını anlattılar.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde helikopterden açılan ateş sonucu sol ayağından yaralanarak gazi olduğunu belirten Gazi Ercan Şen, olay anında bir arkadaşının da şehit düştüğünü söyledi. Kendisiyle beraber dört arkadaşı ve iki polis memurunun da yaralandığını dile getiren Şen, “Sabah 4’te Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde meclisin bombalanmasına da şahit oldum. Orada da birçok arkadaşımız şehit ve gazi oldu.” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Gazileri, sergi için TSE’ye teşekkür etti.

Genel Filtreler
Yalnızca Tam Eşleşmeler
İçeriklerde Ara
Başlıklarda Ara
Alıntılarda Ara
İçerik Tipi
Hizmetler
Haberler
Duyurular
Sayfalar
İçerik Türü
Ekler

Önerilen Aramalar hizmetlerimizduyurularhaberler